G.B. VAN HOEK B.V.
PrintEmailService & Onderhoud

Aannemersbedrijf G.B. van Hoek B.V. heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in het verlenen van service en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Middels een onderhoudscontract dragen wij zorg voor de zorgvuldige en accurate afhandeling van gemelde storingen. Grote klanten voor wie wij reeds een aantal jaren het onderhoudswerk verrichten zijn de Technische Universiteit Delft en de Rijksgebouwendienst te Den Haag.  

Tevens spelen wij in de aansturing van onderaannemers een belangrijke rol zodat de klant de storingsmelding zorgeloos bij ons uit kan zetten. Doordat wij veelal met vaste onderaannemers werken en deze bekend zijn met de panden, kan de storing snel worden opgepakt ondanks het feit dat bepaalde uit te voeren werkzaamheden niet bouwkundig zijn.

Binnen de Rijksgebouwendienst voeren wij regelmatig werkzaamheden uit bij diverse Ministeries, het Paleis van Justitie, het Binnenhof en de Penitentiaire Inrichting Haaglanden te Scheveningen. Dit zijn stuk voor stuk monumentale of streng beveiligde panden zodat extra zorg en aandacht noodzakelijk is. 

Adres

Vulcanusweg 307
2624 AV Delft
Tel.: 015-2513030
Fax: 015-2513070
info@gbvanhoek.nl